OM FORDELENE VED

Om No17 Therapy Aroma Olier
No17 Therapy Skov

Rene og naturlige ingredienserÆteriske aroma olier fra No17 Therapy er nøje komponeret af de bedste økologiske og naturlige æteriske olier som overhovedet findes. Hver duft er blandet ud fra samme princip som ved parfumer - dvs. med bundnoter, mellem- og topnoter. Sådan bliver duftoplevelsen behagelig og unik, uden at de enkelte olier virker for kraftige og intense. Denne process foregår i Danmark og bliver gjort ved håndkraft, da vi ikke synes at effektiviserende og tidsbesparende maskiner giver olierne den tid de behøver for at samle sig og udvikle den perfekte duft balance. Vores naturlige ingredienser som blomster, græs, rødder og urter er ikke blot valgt ud fra deres pragtfulde dufte, men også for deres terapeutiske virkninger. Du kan læse mere om nogle af de gavnlige virkninger her.

Om duft i boligenHvis du vil have duft i dit hjem er No17 Therapy aroma olier det sundeste alternativ til duftlys, room spray og duftpinde. Mange tænker ikke nærmere over at et duftlys spreder usunde partikler i din bolig ved kontakten mellem parfumeolier og ild. Det samme gælder for room sprays og duftpinde, som ofte er fulde af kunstig parfume kemi og alkohol, hvilket naturligvis ikke er rart at have i luften inden døre.

Aroma Olier fra No17 Therapy er gode at bruge, da de æteriske olier hverken indeholder syntetisk kemi eller udvikler partikelforurening i hjemmet. Vi anbefaler, at du benytter en Aroma Lampe til at aktivere vores aroma olie blandinger i dit hjem. Ved en svag vanddamp kommer duften således rundt i din bolig uden at ødelægge dit indeklima.

Du kan også benytte en Duft Box med lavasten fra No17 Therapy, som opsuger aroma olierne i stenene og herefter frigiver duften løbende.

Vi anbefaler vores aroma lampe til større lokaler så som opholdsrum og stuer, mens Duft Boxen med lavasten er god at placere ved natbordet, på badeværelset eller i en entree.

Klik på filmen og se hvordan Aroma Lampen fra No17 Therapy fungerer.

Geranium


Geranium kaldes også “Fattigmands Rose”, skønt der ikke er noget fattigt ved den, for den dufter virkelig af de smukkeste roser. Men den dejlige duft er ikke alt,hvad den kan tilbyde.
Æterisk olie fra Geranium kan virke positivt stimulerende på humøret, reducere træthed og give et følelsesmæssigt velbehag. Så måske er der snarere tale om, at man bliver fattig på ord, når man skal beskrive de mange skønne træk ved Geranium.

Eucalyptus


Eucalyptus planten har mange gavnlige og helbredende virkninger, som er velkendte. Blandt de mest kendte er Eucalyptus’ evne til at bremse bakteriel inflammation og virke antiseptisk. Eucalyptus har en distinkt ren duft, som ofte bruges til at rense og friske luften op.

Bergamot


Denne lille grønne og velduftende citrus frugt er kendt for sin beroligende virkning og bruges blandt andet til lindring af stress og nerver. Den kraftige duft af citrus bidrager til en følelse af vitalitet og opstemthed, hvilket gør at man ofte opfatter Bergamot, som duften af energi og liv.

Rosentræ


Et helt specielt træ med den skønneste duft, som er god til at opfriske de mentale processer. Rosentræsolie er en af de store hjørnestene i aromaterapi navnlig på grund af oliens afslappende virkning. Den er nemlig uovertruffen til at skabe en beroligende effekt og benyttes ofte som en positiv stimulans mod depression eller nerver. Den signifikante blanding af træ og rosenblomst virker på flere måder positivt. Den lette blomsterduft virker opstemmende og rensende, mens de mørke trænoter gør dig mere afslappet og jordnær.

Mynte


Duften af Mynte olie er nok en af naturens mest kendte duft stimuli, som modvirker mental træthed og stress og hjælper på koncentrationen. Den opløftende effekt på sindet gør også Mynte olie til et godt middel mod angst eller depression. På samme måde kan Mynteolie forny energiniveauet ved mentalt hårdt arbejde og sprede en let følelse af glæde i sindet.