BLIV No17 THERAPY

Om No17 Therapy Aroma Olier

Kender du No17 Therapy’s duft univers ?

...måske har du mødt det i vores butik i Tisvildeleje eller hos en af vores forhandlere rundt om i Danmark. Vi har udviklet alle vores dufte og produkter med henblik på at skabe særlige duftoplevelser med udgangspunkt i den aromaterapeutiske tankegang, hvor følelser og duft er tæt forbundne.

Vi søger Ambassadører - der vil tjene penge

Har du mod på at fortælle andre om No17 Therapy’s unikke duft univers - så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi søger nemlig ambassadører som i deres eget hjem kan udbrede kendskabet til vores dufte- og kropsplejeprodukter. Og inden du når at tænke - “Ej, jeg er slet ikke sådan en sælger-type der kan tale til en masse fremmede mennesker...” - så læs lige en smule videre. For som ambassadør for No17 Therapy behøver du nemlig ikke være god til salgstaler - det er nemlig i dit eget netværk - blandt dem du kender, at du skal udbrede kendskabet til No17 Therapy’s univers. Og det kan du tjene penge på.

Få alle produkter billigt - og tjen på det salg du videreformidler

For at du kan videregive oplevelsen af vores unikke duft univers til dine venner har du naturligvis brug for at få alle vores produkter og dufte. Dem stiller vi selvfølgelig billigt til rådighed for dig. Og derudover giver vi dig et vederlag af det salg, som du videreformidler til vores webshop på www.no17therapy.com

FÅ 50%
RABAT
PÅ ALLE
PRODUKTER

Hvordan foregår det rent praktisk?1: Lær  Som ambassadør får du tilsendt et særligt Ambassadør-Kit* med alle vores produkter, et informationsmateriale om vores produkter samt nogle rabatkuponer til vores webshop.
*Forud for dette indbetaler du et depositum på 950 kr som betales tilbage, når du har videreformidlet salg af tilsvarende værdi via vores webshop.


2: Fortæl  Du kan f.eks afholde en hyggelig duft-aften for din omgangskreds eller blot fortælle venner og bekendte om produkterne, når de viser interesse for duften i dit hjem.Jo mere salg du videreformidler til webshoppen med rabatkuponerne - jo flere penge tjener du. Så det er helt op til dig hvor meget og hvordan du vil udbrede kendskabet.


3: Tjen penge  Sammen med dit Ambassadør Kit får du en stak rabatkoder, der giver dine venner og bekendte en individuel rabat på 10%, når de bruger rabatkoden ved køb på www.no17therapy.com. Hver rabatkode er unik, og vi kan derfor se via koden, at du har videreformidlet salget og give dig dit vederlag på 15% af salget

Eksempel


Som tænkt eksempel kan man forestille sig, at din veninde shopper for 1.000 kr inkl. moms på www.no17therapy.com og bruger den rabatkupon, du har givet hende. Så vil dit vederlag blive beregnet således:

Din veninde køber for inkl. moms: 1.000 kr.
Hun anvender din rabatkupon på 10%: -100 kr.
Køb i webshop efter rabat inkl. moms 900 kr.
Moms af 900 kr. at fratrække -180 kr. kr.
Beløb ekskl. moms 720 kr.
Dit vederlag på 15% af køb på 720 kr ekskl. moms 108 kr.

Vederlaget for dit salg opgøres og udbetales ved udgangen af hver måned.

Få 50% rabat på eget forbrug


Du skal naturligvis ikke bruge af dit eget Ambassadør-kit - det skal jo se intakt ud. Derfor kan du hver måned bestille No17 Therapy’s produkter til eget forbrug med 50% rabat*. Denne rabat er gældende så længe du videreformidler salg for minimum 1000,00 kr inkl. moms om måneden.

* Rabatten gælder for maksimum 2 stk af hver produkt pr. måned

Er det noget for dig?


Kan du se dig selv som Ambassadør for No17 Therapy glæder vi os til at høre fra dig på email: mail@no17therapy.com
De bedste hilsner fra Mille & Bo